Jeg har mange baller i luften når det gjelder hobby. Jeg strikker, hekler, hakker, pjoner, broderer, tegner, maler, perler, klipper og limer. Pluss en god del mer som jeg ikke kommer på i farten. Men her finner du da bilder av en del av det jeg lager. Skal prøve å være flink til å oppdatere så snart noe nytt blir produsert :)Har aldri hatt en bloggside før, så vi får se hvordan det går ;)

fredag 31. desember 2010

Rocke-mønstringa 2010 og tanker for det nye året...

Da va nesten det nye året her, og romjula ferdig. den 2. juledag er det her i bygda noe som kalles Rocke-mønstring. Det foregår på det lokale diskoteket/puben, og det er julens høydepunkt for mange. Da samles band fra bygda og omkringliggende bygder til fest, og de spiller god dansemusikk som publikum setter stor pris på. I år spilte den ene nevøen min i et band, og som dere kan se av videoen med ekstranummeret, så lagde de god stemning i lokalet :) De var virkelig flinke! :) (men så er jeg jo litt partisk også da...) hehe... Det var noen andre band som også spilte, men de filmet jeg ikke... Jeg dro hjem ikke så lenge etter at nevøen min og de var ferdige å spille. Ellers så har julen egentlig vært ganske begivenhetsløs... Har hatt litt julebesøk, prøvd ut gaver, sett på filmer, vært på bygdefest i Kirkesdalen og ellers bare slappet av i bunn og grunn. Men nå er det ikke lenge før skolen starter opp igjen, og jeg er nesten kommet ajour med leksene allerede. Var på butikk idag og kjøpte ny perm til engelsken, siden 1. termin tok opp plassen i den svære permen jeg kjøpte i høst... Nå må jeg bare få satt inn alle tekstene, og sett igjennom det vi skal gjøre til første leksjon, så er jeg klar og kan slappe av noen få dager til ;)

Jeg lurer litt på hva det nye året vil bringe og om det er noen vits i å ha noen forsetter i år... jeg har egentlig aldri brydd meg så mye om forsetter for det nye året siden jeg er et såkalt "periode-menneske". Alt jeg er, og alt jeg gjør, skjer i perioder. Så for en periode ville jeg sikkert klart å holde forsettene mine, men ikke mer enn noen mnder, det kan jeg så godt som garantere! Jeg vet at jeg har lyst til å ta opp trening igjen, så en av årets prioriteter blir å få sjekket det ene kneet mitt. Bortsett fra det så kommer jeg kun til å fokusere på studiene. Jeg prøver å ikke tenke på hva jeg skal finne på når skolen er slutt, for da blir jeg bare deprimert og ser ikke vitsen med å være til. Så det tenker jeg ikke på. Ikke i det hele tatt! Hater virkelig at alle spør meg om framtia. Ser jeg ut som noen spåkone kanskje??? tror ikke det du!

Fikk siste tentamenskarakteren min i går kveld :) 5-6 på nynorsken! Er faktisk mer fornøyd med den karakteren enn jeg er med -6 i engelsk! Ellers fikk jeg sterk 4 i norsk vg2, og 5+ i historie og samfunnsfag. :) er veldig fornøyd med alle karakterene bortsett fra den ene 4. Hvis jeg ikke snart stiller sterkere i norsken, så kommer det til å bli det faget jeg liker minst! Og det er litt rart siden det alltid har vært en av mine favoritter. Især stilskriving :) Kommer ikke bort fra det faktum at jeg liker å skrive historier, dikte opp ting, og lage ting med hendene. Så uansett hva framtiden bringer, så må den bli kreativ og produktiv. Såpass vet jeg da i det minste ;)

Godt nyttår til alle som leser dette, og til de som ikke gjør det :) Måtte det nye være bedre enn det som akkurat har passert :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar