Jeg har mange baller i luften når det gjelder hobby. Jeg strikker, hekler, hakker, pjoner, broderer, tegner, maler, perler, klipper og limer. Pluss en god del mer som jeg ikke kommer på i farten. Men her finner du da bilder av en del av det jeg lager. Skal prøve å være flink til å oppdatere så snart noe nytt blir produsert :)Har aldri hatt en bloggside før, så vi får se hvordan det går ;)

onsdag 9. mars 2011

Drage-Votter ferdige!

Så var da vottene mine med dragemønster ferdige :) De skal bli kjempegode å ha på når jeg skal ut og gå. Jeg er allerede i gang med flere nye prosjekter, og det er så herlig å vite at jeg ikke har noe fordypningsemne å bekymre meg for lengre :) Nå har jeg faktisk tid til håndarbeid igjen :) JIPPI!
Har fått laget noen flere mønstre som jeg gleder meg til å få prøvd ut snart! Har vært veldig inspirert i det siste, selv om jeg ikke har hatt tid til å sitte ned med strikkepinner eller heklekroker. Men nå er det ganske sent, så jeg skal krype under dyna og bare drømme om morgendagens fortsettelse på prosjektene mine :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar