Jeg har mange baller i luften når det gjelder hobby. Jeg strikker, hekler, hakker, pjoner, broderer, tegner, maler, perler, klipper og limer. Pluss en god del mer som jeg ikke kommer på i farten. Men her finner du da bilder av en del av det jeg lager. Skal prøve å være flink til å oppdatere så snart noe nytt blir produsert :)Har aldri hatt en bloggside før, så vi får se hvordan det går ;)

mandag 1. august 2011

De andre halvferdige prosjektene...

Som jeg skrev for et par innlegg siden, så var det enda flere halvferdige prosjekter på vei. Nå skal dere få se hva jeg har jobbet med de siste par ukene. (De er langt fra ferdige, men dere kan jo få se hvor langt jeg er kommet til nå).
For det første har jeg satt meg litt inn i pjoning. Og har funnet ut at jeg skal pjone et par votter som jeg skal gi bort til jul. De ser slike ut:

Det andre jeg har jobbet med er bokmerker. Jeg har heklet noen, men er langt fra ferdig. Det er ennå mange mønster igjen jeg skal prøve ut, men jeg kan jo legge ut et bilde av spøkelset mitt:
En annen ting jeg jobber mest med for øyeblikket er et heste-skjerf i dobbelstrikk. Dette tenkte jeg også skulle bli en julegave i år, så det er vel bare å henge i siden det er mange gaver igjen å lage.
Ellers har jeg funnet ut hva flere familiemedlemmer skal få til jul :) Da er jo nesten gaven ferdig synes jeg. Greit, de må fortsatt lages eller skaffes til veie, men så lenge jeg bare vet hva folk og fe skal få, så er resten enkelt nok ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar