Jeg har mange baller i luften når det gjelder hobby. Jeg strikker, hekler, hakker, pjoner, broderer, tegner, maler, perler, klipper og limer. Pluss en god del mer som jeg ikke kommer på i farten. Men her finner du da bilder av en del av det jeg lager. Skal prøve å være flink til å oppdatere så snart noe nytt blir produsert :)Har aldri hatt en bloggside før, så vi får se hvordan det går ;)

tirsdag 18. oktober 2011

Det går litt tid mellom hver blogg...

...men det får så være :)

Siden sist har jeg jo fått produsert en del, og må nok innrømme at jeg er mer aktiv inne på trådsnella og facebook enn jeg er her på bloggen. Jeg sjekker den alltids med jevne mellomrom, men det blir lite oppdateringer desverre. Jeg husker ikke hva jeg la ut sist, men jeg har mange prosjekter pågående som vanlig :)

 Dette er da kalenderposer som jeg holder på å lage til meg selv. Jeg har ikke sett denne ideen noen steder, og er litt spent på om jeg klarer å få ferdig hele kalenderen til jul...


 Dette er et par tøfler jeg heklet i sommer. Jeg fant en oppskrft på Hexagon Slippers som jeg fikk så lyst til å prøve, og må innrømme at jeg ble fornøyd med reaultatet :) (Mønsteret til disse er å finne under oppskrifter, både på engelsk og dansk).


 Mitt første forsøk på pjonede votter. Det var ganske morsomt, og gikk kjempefort. Så dette er nok en teknikk jeg blir å fortsette med :)


 Det er så mange som snakker om disse Bosnia-tøflene, og da måtte jeg jo nesten prøve ut denne oppskriften også. De er kjempelette å strikke, og det går fort unna :)
(Dette mønsteret er å finne under oppskrifter)


 Min mor skulle kaste gamle dynetrekk, så da tok jeg like godt å remset opp 5 dynetrekk som jeg heklet en matte av. Det tok meg 2 kvelder, og matten måler ca 120 x 80 cm.


 Jeg så en video på Youtube om Butterfly loom. Jeg var ikke i stand til å få tak i en slik vev, så jeg snekret meg en av det gamle tegnebrettet mitt. Her er fire av lappene jeg har laget så langt, så får man bare krysse fingrene for at resten blir ferdig til jul...


 To bunninger jeg har lagt opp den siste uken. Et par Bosnia-tøfler til, og et par tovede tøfler til dame... Vet ikke hvem som skal få de, men de vil nå bli laget i hvertfall.


 Enda en matte jeg har tenkt å lage av disse gamle dynetrekkene. Jeg har laget en 21 meter lang flette som jeg skal sy sammen i spiral.


 Dette skulle bli et par tovede tøfler i damestr, men de ble ikke nok tøvet. Jeg har funnet ut at disse skal min eldste bror få i julegave i år. De er ca str 43-44, så da burde de passe perfekt! (Disse Tova Tøflene er å finne under oppskrifter).


Jeg fikk melding fra min yngste bror for noen uker siden. En venninne av ham hadde hatt 40-års dag, og han hadde ikke fått tak i gave til henne. Kunne ikke jeg lage noe originalt til henne? Joda, jeg satte meg ned og laget mønster til dette settet jeg kaller Virgo.


 I sommer var jeg i Vadsø og besøkte en venninne. Jeg hadde med meg både hekle- og strikkeutstyr oppover, og siden venninnen min lånte strikkepinnene, måtte jeg ta heklekroken fatt. Jeg pjonet meg disse tøflene en lørdagskveld hun satt med strikkingen min.


 Dette sjalet ble påbegynt for noen år siden, og i sommer gjorde jeg det endelig ferdig. Aner ikke hva jeg skal med det! Hun som egentlig skulle få det, ville ikke ha det...


 Når det alt gikk så fort å pjone et par votter, så pjonte jeg meg like godt et par til i sommer :)


 Jeg var tenkt å feste en blomst på Hexagon tøflene, men den ble for prangende, så da gjorde jeg den like greit om til et bokmerke ;)


 Den siste teknikken jeg har lært meg, Kosteskaftshekling :) Jeg så en video på youtube om Broomstick lace crochet på fredag, og på søndag hadde jeg et nytt skjerf ;)

Nå skal jeg sette meg ned og se om jeg ikke kan få ferdig noen prsjekter til i disse sene nattetimer/tidlige morgentimer. Det er rart at man skal føle seg så forbasket kreativ om natten, når man egentlig burde ligge og sove! Jeg har flere prosjekter på gang, men de kan ikke legges ut før etter jul ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar