Jeg har mange baller i luften når det gjelder hobby. Jeg strikker, hekler, hakker, pjoner, broderer, tegner, maler, perler, klipper og limer. Pluss en god del mer som jeg ikke kommer på i farten. Men her finner du da bilder av en del av det jeg lager. Skal prøve å være flink til å oppdatere så snart noe nytt blir produsert :)Har aldri hatt en bloggside før, så vi får se hvordan det går ;)

mandag 14. november 2011

Det lakker og lir :)

Nå er det ikke lenge før 1.desember er her, og dagene går egentlig alt for fort i mine øyne. Det er ennå mye som gjenstår, og jeg begynner å kjenne dette velkjente julepresset. Med julekalenderen går det heldigvis fremover, og nå gjenstår det bare for meg å strikke 5 poser til og snurre en snor, så er den ferdig :) Juhu! Julegavene går det også framover med, og er jeg effektiv nå de nærmeste dagene, så klarer jeg kanskje å bli ferdig med dem også før 1.desember. Det er i hvertfall det som er målet mitt i år.

 Ett par herretøfler er ferdige etter 3 omganger i maskinen er de blitt veldig tykke og gode, så disse skal en heldig herremann få ;)

3 par andre tøfler er også ferdige og allerede innpakket. Ett par tova tøfler og 2 par Tøffe tøfler ferdig tovet, til 3 personer som skal  slippe å fryse på føttene etter jul ;)

Jeg har litt jeg skal sy på noen av disse posene, og de 3 jeg strikket i helgen har jeg ikke bilde av, men nå er den snart ferdig denne julekalenderen min :) Gleder meg stort til adventstiden i år :)

Og så var det dette sjalet jeg heklet da. Det viste seg at hun det var tiltenkt ikke egentlig ville ha det, så da solgte jeg det for 300,- like greit. Jeg hadde aldri kommet til å bruke det, så da var det bedre at noen andre kunne få bruk for det :)


Alt i alt er det ikke så mye annet som står i hodet på meg nå enn å bli ferdig med alt av gaver, slik at jeg kan grave meg ned i bøkenes verden når alt er unnagjort. Jeg gleder meg skikkelig til å ta fatt på boken ENVY av J.R.Ward. Det er 3. bok i en serie kalt Fallen Angels, og den har ligget urørt siden september. Jeg skal også lese Kate Mortons bok Tilbake Til Riverton. Etter hva jeg kunne forstå av innholdet, så er dette en bok helt etter min smak :) Jeg er jo ganske fleksibel når det gjelder bøker og musikk. heldigvis ;)
Nå skal jeg sette meg ned og tegne opp de siste 5 mønstrene, og håper at de ikke blir vanskeligere enn det jeg har sett for meg inni hodet ;)

Jeg håper alle har en trivelig og varm mørketid :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar