Jeg har mange baller i luften når det gjelder hobby. Jeg strikker, hekler, hakker, pjoner, broderer, tegner, maler, perler, klipper og limer. Pluss en god del mer som jeg ikke kommer på i farten. Men her finner du da bilder av en del av det jeg lager. Skal prøve å være flink til å oppdatere så snart noe nytt blir produsert :)Har aldri hatt en bloggside før, så vi får se hvordan det går ;)

torsdag 25. april 2013

Hv-pakke og hjemmelaget saft :)
Jeg vet det er lenge siden forrige blogg nå, men sånn blir det når ens far er å faller på isen og knekker leggen, og ens mor faller fire uker etterpå og forslår armen så den ikke er brukende til noe. Trygt å si at jeg har hatt fullt opp med husarbeid, snømåking, handleturer og annet småpusk de siste ukene ;) Men jeg gjør det så gjerne! Snømåkingen er jo exellent trim, og handleturene gikk som regel ut av bygda, så da kom man seg på laup også ;)

Men jeg har da fått gjort litt håndarbeid innimellom også.
Jeg gikk jo på en håndarbeidsstopp i påsken, så lysten til å strikke eller hekle har absolutt ikke vært tilstede! I går løsnet det endelig, så nå er jeg tilbake i håndarbeidsmodus igjen :) Jippi!!! :) 

For noen uker siden begynte jeg å hekle på en kanin som liksom skal bli seende ut som Trampe fra Bambi, men jeg vet ikke helt hvor vellykket dette vil bli... Jeg synes ikke ansiktet ligner noe særlig så langt i hvertfall:
Trampe
Jeg har jo riktignok ikke sydd på munnen ennå, så vi får se hvordan det blir så snart den er på plass...

Ellers. så har jeg i dag lagt opp til en babyjakke, og skal strikke armene først:
Babyjakke
Jeg strikker den i garnet Lanett, og er svært spent på om jeg kommer til å få den til :) Barneklær er ikke noe jeg er vant til å strikke, men en kompis av brødrene mine ville så gjerne at jeg skulle strikke noe til den nye grand-niesen hans, så da så :)

Med livsstilsendringen går det ganske bra :) Jeg har klart å komme meg opp i 5 måltider for dag, og trener regelmessig mandag-fredag. Dagen min forløper ca slik: 
Frokost: mellom 06.00-08.00
Håndarbeid: fram til "brunsj"
Brunsj: mellom 09.00-11.00
Zumba/trening fram til lunsj
Lunsj: mellom 12.00-14.00
Lese/gjøre håndarbeid/være kreativ frem til middag
Middag: mellom 15.00-17.00
Se på tv/slappe av/være sosial frem til kvelds
Kvelds: mellom 18.00-20.00
Litt mer håndarbeid/tv-titting/spille spill med eller uten andre frem til jeg slokner mellom 21.30-23.30. (Kommer alt an på når jeg våkner om morgenen). 
Jeg skal jo spise hver 3.time så da blir dette skjemaet bare ca.anvisninger. Alt avhenger jo når jeg våkner og spiser frokost ;)

I dag etter brunsjen, før trening prøvde jeg å lage syltetøy og saft :) Jeg kjøpte inn jordbær, blåbær og bringebær i går som jeg tenkte å lage smoothies av, men under måltidet fikk jeg lyst til å prøve meg på saft og slikt istede :)
Saft og syltetøy
Det ble ikke så mye av hvert slag, men nok til noen dager for min del :) Istedenfor sukker brukte jeg Natreen som søtningsstoff, så man kan vel si at dette er en litt mer "sunn" variant ;) haha

Etter trening var jeg i posten, og vet dere hva som kom??? Jo Hemmelig Venn-pakken for April!! :)
hv apr
I denne var det verdens søteste Kleenex-mappe, 5 nøster garn, og et broderi som jeg ikke helt vet hvordan jeg skal brodere... (men jeg finner vel ut av det ;) Langsting kanskje? ) Det fulgte også med et fint kort, og jeg troooor jeg vet hvem som har sendt pakken ut fra det :) Tusen takk til henne ihvertfall :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar