Jeg har mange baller i luften når det gjelder hobby. Jeg strikker, hekler, hakker, pjoner, broderer, tegner, maler, perler, klipper og limer. Pluss en god del mer som jeg ikke kommer på i farten. Men her finner du da bilder av en del av det jeg lager. Skal prøve å være flink til å oppdatere så snart noe nytt blir produsert :)Har aldri hatt en bloggside før, så vi får se hvordan det går ;)

mandag 27. mai 2013

Babysett ferdig :)
Siden sist har jeg endelig fått strikket ferdig dette babysettet jeg har holdt på med en stund. Jeg sydde på blomster og tvinnet bånd til luen i dag, og i morgen skal jeg avgårde og levere det :) Slik ble det endelige resultatet:


Jeg er nå godt fornøyd med det ihvertfall, så håper jeg bare at mottaker også blir fornøyd. Det er strikket i str 8-12 mnd, og ungen som skal ha det fyller 8 mnd nå den 20 juni. Så den burde passe... Sant? Jeg håper nå det ihvertfall :)

Middagen i dag besto av fiskepinner med salat til. Noe jeg mener er mye bedre enn den ekle poteten, og til og med bedre enn spaghetti eller potetmos. Som jeg normalt bruker til fiskepinner. På lørdag lagde jeg litt sunnere taco, og her er oppskriften på den:

400 gr Karbonadedeig
2 ts Spisskummin
1 ts Paprikapulver
(1/2 ts chilipulver)
0,5 dl vann

Stek kjøttdeigen, trekk pannen av platen, strø over krydderet, bland det godt inn i karbonadedeigen, slå over vann og rør godt rundt. Sett pannen over varmen igjen og la det surre til all fuktigheten er borte. 

Jeg for min del er ikke noe etter sterk mat, så jeg sløyfet chilipulveret, men for de som liker litt "hot" mat er det bare å mixe inn dette også i krydderblandingen. Jeg hadde også en halv dl ekstra vann i da jeg syntes det ble veldig tørt. Til dette hadde jeg 5-6 nachos, litt mozzarella, og en salat jeg lagde av kinakål, tomat, agurk, gul paprika og litt maiskorn. Jeg synes det ble veldig godt, og anbefaler det gjerne til de som vil prøve :)

Det er noe med sommer og salat. Jeg for min del har ihvertfall lyst på salat hver dag, og det er jo så mange forskjellige måter å lage de på at man går jo ikke lei med det første ;) 

Niesen min er på besøk denne uken også, og det er nok ingen vanlig forkjølelse hun har fått likevel. Det kan virke som det er visdomstennene som melder sin ankomst, så hun får nesten ikke i seg hverken vått eller tørt pga smerter ved svelging og tygging. Jeg synes virkelig synd på henne, for jeg husker godt hvor vondt jeg hadde da mine visdomstenner kom fram. Det er nå noe makkverk med disse tennene!!!! Huff! Men hun har også en CRP på 31, og den bør jo helst ligge på under 5. Og lymfeknutene er også hovne. Den forbaskede legen som ikke kunne foreskrive noe som helst slags smertestillende i går. Legen satt nærmest og flirte niesen min opp i trynet da hun sa at det kjentes ut som at det kunne være visdomstennene som forårsaket smertene! Ufordragelige skapning!!! (Jeg blir så irritert av å høre om disse legene! Alle er ikke like ille, det er sant! Men det har vært mange blundere i det siste, og mange av legene er rett og slett ufordragelige i oppførsel!)

Nå skal jeg straks gå i gang med disse Polaris-lestene igjen :) De blir nok ikke ferdige til helgen som jeg hadde trodd, men det går da framover med de :) Og jeg tror nok at de skal bli ferdige før bestevenninnen min kommer på besøk, (Jeg kan tenke meg at det ikke blir mye håndarbeid gjort mens hun er her, så det gjelder å få det meste unna før den tid ;) Jeg har ikke sett venninnen min siden i fjor sommer, så jeg gleder meg noe sinnsykt til hun kommer! Man blir jo nesten som tenåringer på overnattingsbesøk hos hverandre igjen :D Ligger og prater utover natten, når man egentlig skulle sovet. Spiller tv-spill, går turer, Hører på gamle kassetter og cd'er, lager pizza og masse annet :) Vi skal nå ihvertfall drikke hvitvinen jeg fikk fra henne i 30-års gave i fjor sommer. Nå her den stått og godgjort seg i snart ett år, så nå er den sikkert enda bedre ;) Og alt blir jo bedre når det deles, er det ikke så de sier? ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar