Jeg har mange baller i luften når det gjelder hobby. Jeg strikker, hekler, hakker, pjoner, broderer, tegner, maler, perler, klipper og limer. Pluss en god del mer som jeg ikke kommer på i farten. Men her finner du da bilder av en del av det jeg lager. Skal prøve å være flink til å oppdatere så snart noe nytt blir produsert :)Har aldri hatt en bloggside før, så vi får se hvordan det går ;)

søndag 13. oktober 2013

Da var det gått en måned...

...og jeg har ikke vært inne og skrevet noe! Huff!

Jaja, her er noe av det som har skjedd siden sist:
Den 13.september var jeg på besøk hos noen venner, og vi endte opp nede ved bålplassen hvor vi koste oss med bål, pølse, musikk, tørrfisk, noe godt i glasset og ganske fint vær :)

 (Her bankes det løs på tørrfisken til den store gullmedalje :)

20.september var det den årlige høstfesten i Rostadalen, men siden jeg skulle tidlig opp neste morgen måtte jeg dra tidlig hjem fra denne. Når jeg dro var det 22 personer ved strandkanten, så jeg vil si det var en vellykket hendelse :)


21.september var det strikketreff på Haraldvollen, og jeg kunne nesten ikke vente med å dra dit! Jeg husker jo hvor nervøs jeg var i fjor før jeg skulle dit, og jeg hadde litt trøbbel med å puste i år også, men så snart jeg kom inn døren traff jeg folk fra i fjor, så da var all nervøsitet borte :) Jeg er så glad for at jeg ikke feiget ut, for det er så utrolig koselig på slike strikketreff! :)




Det sto til enhver tid kaker og frukt tilgjengelig, og lunsjen besto av et rikelig koldtbord med mange salater, brødvalg, pålegg og drikker. Denne dagen dro jeg fra strikketreffet allerede i halv 5 tiden, for da var det videre til Lyngen for å gå på mitt søskenbarns minikonsert :) Linda Mikkelsen, min kusine, har fått satt musikk til noen av bestefars gamle tekster, og det var absolutt verdt å dra på konserten :) Etter konserten var det bare å dra hjem og hive seg i seng siden man skulle opp enda tidligere neste morgen ;)

22.september var det som sagt å stå enda tidligere opp for å dra på strikketreffets andre dag :) Denne dagen fikk vi et innblikk i Skyggestrikk som ble forklart oss av Anne Bruvold :) Jeg har jo lenge hatt lyst til å lære meg denne teknikken, og nå gjorde jeg det :) Det er jo ikke vanskelig i det hele tatt, og resultatet denne dagen ble en vaskeklut med øyenstikker på:
Det som er så artig med denne teknikken er jo at rett forfra ser man jo nesten bare striper, men når man ser det fra en vinkel trer mønsteret fram :)







(Jeg vet bildene er uklare, men det er fordi jeg ikke oppdaget før senere at jeg hadde helt gal innstilling på kameraet. Nært og detaljert funker best med prosjekter, ikke slike bilder ;)

En av de tingene jeg fikk gjort ferdig på strikketreffet var den første Adventslesten min:)
Det finnes julelester, påskelester, +++, men til dags dato har jeg aldri sett adventslester! Derfor har jeg laget meg et mønster og strikker for tiden på maken til denne lesten ;)

Jeg hadde også med meg garn til firkanttøfler, men jeg ble bare trøtt av å strikke på de. Nå derimot er de ferdige og til og med tovet :)


Jeg må innrømme at jeg ble mest fornøyd med de siste tøflene som ble strikket av rester etter de andre to parene. Å sy på noen blomster kvikket de virkelig opp :)

Min far var så snill å kjøpe Familiens blad Småstrikk til meg, og i det var det mange flotte oppskrifter. Deriblant til noen veldig snope tøfler:
Jeg synes de var så enkle å strikke, og man får jo brukt opp litt restegarn på disse, så jeg strikket like godt et par til:
Og jeg har lagt opp til enda et par :) Så enkle som disse var, blir jeg vel å strikke noen par av de ;)

Ellers har jeg begynt på flere firkant-tøfler, hakket på matten min og begynt på et ganske stort skyggeprosjekt. Problemet nå er at jeg ikke har fått tak i mer svart bomullsgarn, så jeg vet ikke om jeg blir å få det ferdig...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar