Jeg har mange baller i luften når det gjelder hobby. Jeg strikker, hekler, hakker, pjoner, broderer, tegner, maler, perler, klipper og limer. Pluss en god del mer som jeg ikke kommer på i farten. Men her finner du da bilder av en del av det jeg lager. Skal prøve å være flink til å oppdatere så snart noe nytt blir produsert :)Har aldri hatt en bloggside før, så vi får se hvordan det går ;)

fredag 14. mars 2014

Pakke fra verdens beste venn :)

Bestevenner er bra å ha, og selv om dette er et fenomen som starter veldig tidlig, allerede i barnehagealder, så er det noe jeg tror vi aldri vokser fra :)
Bestevenninnen min og meg på 30-årsdagen min.

Takk for alle glade
og tøysete stunder...
Takk for at du har vært der
i vanskelige stunder også.
Du utgjorde hele forskjellen!

Jeg skjønte ikke så mye når jeg fikk pakke fra bestevenninnen min i dag.

Ikke er det jul, og ikke har jeg bursdag, så jeg skjønte ikke helt hvorfor jeg fikk pakke, før jeg leste kortet:
"Hei!!
Fikk så løst tell å sende dæ en liten takkegave for å vise dæ kor mye æ sætt pris på dæ og hjelpen æ fikk. Det e ikke mange som hadde gidda å sett så mange tima på Skype, for å hjelp nån andre. Det tok ei stund før æ fant den rette gaven. Så her e den. 1000 <3lig takk for hjelpen under fagprøven. Æ hadde ikke klart det uten dæ. Og takk for alle de andre gangan du også har vært der for mæ. Ingen kan erstatte dæ.
Stor klæm fra..."

Nå skjønte jeg plutselig mye mer, og var stornysgjerrig på hva som befant seg i selve pakken.
Og se så mye fint! Ishavsdrops, nydelig kort, et makabert mysteriespill, en søt bok og fredagsgodt :) Så ikveld skal jeg kose meg med både det ene og det andre ;) Faktum er at jeg ikke synes det var noe stress å sitte på Skype hele uken mens hun jobbet. Jeg hadde gladelig gjort det på nytt igjen om nødvendig, og syntes det var like koselig. Avstanden blir liksom mindre når man er på Skype, så det kjentes nesten ut som vi var på besøk hos hverandre selv om vi satt i hvert vårt fylke :) Den 22. drar jeg virkelig på besøk til henne, og da skal vi ha 14 koselig dager sammen, som sikkert kommer til å bestå av mye latter og masse prat :)

Krystallen min er ferdig å gro, så ikveld når det blir mørkt skal jeg slå på led-lyset som er i korken og se på vakkert fargespill :) 

Jeg har i det siste tenkt en del på at jeg har lyst til å gi ut en kalender/bok med egne mønster, så jeg har tegnet noen helt originale mønster i de seneste ukene. Noen av disse skal jeg gi bort i gave, så de kan jeg ikke legge ut ennå, men andre skal jeg ha selv. Slik som disse vottene:

Og disse tøflene:

Noen av dere husker kanskje etter disse monstertøflene som jeg lagde for 14 dager siden, men nå må jeg visst lage to par til. En venninne har bestilt slike som hun skal gi bort i julegave, så jeg har jo heldigvis litt tid på meg til å lage slike tryner. Strikkingen går jo fort, og jeg har allerede strikket den ene tøffelen som skal få et slikt tryne ;)

For et par blogger siden nevnte jeg at jeg plages med både migrene og PCOS, og på norsk har jeg egentlig ikke funnet så mye informasjon... På engelsk derimot, finner jeg MASSE! Spesielt fra denne legen, Rebecca Harwin. Det som er så fenomenalt med denne legen, er at hun har selv PCOS og vet faktisk hva hun snakker om! Jeg følger nå bloggen hennes: http://conqueryourpcosnaturally.com/ og siden inne på facebook. Jeg har også kjøpt et par bøker av henne, og den ene skal jeg ha med meg når jeg drar til venninnen min neste helg.

Jeg tror nok at denne boken kommer til å bli min bibel framover, og jeg skal gjøre meg en masse notater underveis som jeg heretter skal leve etter. Jeg har bare lest litt her og der i boken til nå, men jeg har allerede funnet flere ting som legen og endokrinologen ikke har nevnt engang. Legen er nå så sin sak, de er jo ikke eksperter på PCOS, men endokrinologer er liksom de som skal kunne hjelpe de av oss som sliter med dette.

Nei, jeg skal heller ta saken i egne hender, og prøve å skape en ny livsstil for meg selv basert på denne boken og bloggen. En ting jeg husker fra siden hennes på facebook er at det er bra å danse! (Noe som er helt suverent, siden jeg alltid har vært glad i å danse c",) ) Så nå blir det dans og Zumba, Zumba, Zumba! (+ strikk og kettlebells. Ellers blir det ensformig og kjedelig trening etter hvert ) I tillegg må man klare å balansere vitaminer og næringsstoffene i kroppen for å få bukt med alle symptomene og plagene, så når jeg kommer hjem fra venninnen min skal jeg få tatt noen blodprøver for å sjekke alt av nivåer i kroppen. Hvilke verdier jeg har for mye av, hvilke jeg har for lite av og slikt. Deretter kan jeg sette opp en liste over hva jeg bør og ikke bør ete en stund framover, for i denne boken står det hva som påvirker hvilke plager og symptomer :) Noe jeg har følt et behov for å vite ganske lenge!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar