Jeg har mange baller i luften når det gjelder hobby. Jeg strikker, hekler, hakker, pjoner, broderer, tegner, maler, perler, klipper og limer. Pluss en god del mer som jeg ikke kommer på i farten. Men her finner du da bilder av en del av det jeg lager. Skal prøve å være flink til å oppdatere så snart noe nytt blir produsert :)Har aldri hatt en bloggside før, så vi får se hvordan det går ;)

torsdag 10. april 2014

Jeg hater virkelig å være forkjølt :(Jeg har jo nettopp vært 14 dager på besøk hos bestevenninnen min i Vadsø, og hun gikk og hostet og var forkjølt. På fredagen kom jeg hjem, og da gikk fattern og ene bror min og hostet. Mandag våknet jeg og var helt elendig! Gommene og alle ledd verket pga feber, halsen kjentes ut som sandpapir, og jeg begynte så smått og hoste. Joda, tror dere ikke jeg hadde klart å bli smittet! Blah! I natt brøt heldigvis feberen, men til gjengjeld er jeg potte tett i nesen, og hoster verre enn de andre dagene. I dag blir jeg værende i sengen, uansett hva som skjer!

Jeg strikket meg et par Goth pulsvarmere i Spider gauntlets-stil før jeg dro nordover for noen uker siden.

Den 22.mars dro jeg som sagt nordover til Vadsø for å besøke bestevenninnen min, og feire 30-års dagen hennes :) Allerede mens vi sto på Rema 1000 et par timer etter ankomst for å handle inn litt mat til helgen, så fikk jeg migreneanfall. Hvor morsomt er ikke det, når man er borte og har planer om å lage pizza til lørdagskosen? Heldigvis var det et mindre anfall, og jeg klarte å holde meg oppe istedenfor å måtte legge meg så snart vi kom fra butikken. Pizzaen måtte venninnen min ta seg av, men jeg hjalp til litt på slutten når jeg hadde fått følelse og syn tilbake.

Søndagen var ganske stille og rolig, og jeg var oppe grytidlig selv om jeg trodde jeg kom til å sove lenge. Jeg fikk strikket en del på Tardis-lestene jeg hadde med nordover mens jeg ventet på at venninnen min skulle våkne. Etter hun var oppstått hev jeg sammen en brøddeig og bakte 3 brød til oss. Senere gikk vi en liten tur om kvelden etter at middagen hadde fått sige litt.
Mandag støvsugde jeg leiligheten og tok oppvasken med det samme jeg sto opp, før jeg strikket ferdig den første Tardis-lesten. Jeg rakk akkurat å bake boller og kanelsnurrer før venninnen min kom fra jobb, og så var vi på en ny handlerunde etter hun kom hjem. Resten av kvelden satt vi bare og koste oss med film.
Tirsdag fant jeg fram dette hesteskjerfet i dobbelstrikk mens venninnen min var på jobb. Jeg fikk strikket en del på det, og kom meg vel til midten av skjerfet ca... Resten av uken gikk med til å strikke på dette skjerfet, men så ble jeg fri for garn og måtte stoppe opp litt. Slik så det ut da:
Etter jeg kom hjem har jeg fått strikket litt mer, men det har jeg ikke bilde av ennå...

Onsdagen lagde jeg hjemmelaget grønnsakssuppe, og det var godt :) Venninnen min hadde hodepine når hun kom hjem, så etter en skål med suppe og 2 paracet, sloknet hun på sofaen. Dette gjorde ingenting, for jeg hadde tv å se på og skjerf å strikke på, så jeg lot henne bare sove. (Selv om jeg var stygt redd for at hun ikke kom til å få sove til natten da).
Torsdagen tørket jeg støv rundt omkring etter frokost, og ordnet meg klar til by-tur så snart venninnen min var ferdig på jobb. Vi måtte jo handle inn til kakebaking og bursdagsfeiring ;) Vi fant ut at vi ikke orket å lage middag denne dagen, så vi gikk på Opticom og spiste istedenfor. Jeg bestilte en Kebab-tallerken, og den var veldig god. Det var en stor porsjon, så alt klarte jeg ikke å ete opp, men smaken var det ingenting å utsette på.
Fredagen tok jeg helgevasken i leiligheten. Så slapp venninnen min å tenke på det når hun kom hjem i det minste. Hun bakte en appelsin- og sjokoladekake om kvelden. Den smakte som en formkake med glasur, men stygg var den ikke.
Lørdagen var det dags for å ordne til fest. Venninnen min bakte en Nougatbrownies-kake, som til og med jeg som ikke liker brownies syntes var veldig god, og så hadde hun invitert noen fra jobb, og vi ante jo ikke hvor mange som ble å komme, så vi lagde nok taco til en liten armè, og så var det bare en som kom... Vi hadde en veldig trivelig kveld, med god mat, musikk, sang, dans, god drikke og en tur ut på byen for å sjekke trykket. Vi var først på Bajasso og tok en drink, men venninnen min ville danse, så vi gikk til Opticom istede. Alt i alt en artig kveld i godt lag :)

Jeg ga venninnen min noen drikkebriller, og de måtte hun jo såklart prøve ;)
Jeg ga henne også et par originale votter, som ingen andre har:
I tillegg til at hun fikk en kjøttetende plante, kort med peppersaus og pepper, og klesstativ til sokker.

Søndagen hadde man oppvask å ta, men det gikk ganske greit når den ene vasket og den andre tørket ;) Også idag fant vi ut at vi ikke orket å lage middagen selv, så vi gikk ned på Krysskiosken og kjøpte hamburgere istede. Mens vi satt og ventet på disse burgerne, så ringte bestemoren og lurte på hvor vi var hen. Da var det kommet kaffebesøk til venninnen min, og heldigvis ble vi hentet av den ene broren hennes som også var kommet på besøk. Venninnen min kjører jo ikke bil så det ville tatt lang tid før vi kom oss hjem til henne igjen. Bestemoren hadde med seg en suksess-terte og en kvikklunch-kake, så det var nok av kaker på bordet. Jeg endte opp med nok et migrene-anfall, og denne gangen måtte jeg legge meg nedpå noen timer. Jeg fikk tatt medisinen rimelig kjapt, så når mandagen kom var alt av hodepine borte :) Jeg la opp Tardis-sokk nr 2, og kom ganske langt på den.
Tirsdag og onsdag begynte venninnen min å hoste noe helt forferdelig igjen. Det er jo ikke lenge siden hun var forkjølt, og jeg kjente min egen hals ble sår bare av å høre på hoste-riene hennes :( Jeg fikk strikket ferdig den andre lesten på onsdagen, og la opp på en vott. Jeg har halvveis tegnet mønster til en Målselv-vott, men etter å ha strikket den første nesten ferdig på torsdagen, så vet jeg ikke hvor fornøyd jeg er med mønsteret... Jeg tror nok at jeg blir å rekke den opp igjen. Så var det bare å pakke kofferten igjen, for flyet mitt skulle gå kl 08.33 fredags morgen, og jeg hadde bestilt taxi til 07.00. 

Så kom jeg da hjem igjen, og ble forkjølet :( Skit! Jeg vet jeg sa at jeg skulle bli i sengen i dag, men jeg kjenner at jeg må opp og ha meg noe frokost faktisk... Jaja, håndarbeid og lydbok får vente til etterpå da ;) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar