Jeg har mange baller i luften når det gjelder hobby. Jeg strikker, hekler, hakker, pjoner, broderer, tegner, maler, perler, klipper og limer. Pluss en god del mer som jeg ikke kommer på i farten. Men her finner du da bilder av en del av det jeg lager. Skal prøve å være flink til å oppdatere så snart noe nytt blir produsert :)Har aldri hatt en bloggside før, så vi får se hvordan det går ;)

torsdag 10. juli 2014

Juhu! Bob Marley er ferdig :)

For noen uker siden, sa jeg at jeg hadde startet på et nytt skyggestrikk-prosjekt så snart jeg var ferdig med mitt eget veggteppe. Og nå er det ferdig! :) Denne gangen ble det Bob Marley som motiv:


Jeg kan ikke si at jeg synes det ble så veldig likt det bildet som var på oppskriften, men det blir vel kanskje litt bedre når jeg får strukket det litt på en ramme og hengt det opp :)

Jeg har strikket enda en lapp til Stargate-teppet, så nå er det 41 lapper som gjenstår ;)


Nå tror jeg ikke det blir noen nye prosjekter på en stund. Jeg holder jo tross alt på med en hvit tunika til niesen min, og en likens tunika i rødt til meg selv, så jeg har nok å strikke på framover :) Pluss at imorgen kommer bestevenninnen min på besøk og skal være en uke, så da blir det vel heller lite håndarbeid så lenge hun er her ;)

Nevøen min var innom med lillegullet i dag, så da fikk jeg endelig overlevert kurven jeg heklet, de to vognteppene jeg strikket og en body :)


Hun var ikke helt fornøyd med å bli spent fast i stolen når de skulle dra igjen, men hun var både mett og tørr så hun sovnet sikkert i bilen på tur hjem ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar