Jeg har mange baller i luften når det gjelder hobby. Jeg strikker, hekler, hakker, pjoner, broderer, tegner, maler, perler, klipper og limer. Pluss en god del mer som jeg ikke kommer på i farten. Men her finner du da bilder av en del av det jeg lager. Skal prøve å være flink til å oppdatere så snart noe nytt blir produsert :)Har aldri hatt en bloggside før, så vi får se hvordan det går ;)

torsdag 27. november 2014

Dette begynner å bli en vane...

I fjor skled min mor på vått gress og knakk låret i oktober. Siden det var et stygt brudd, blir nok foten aldri 100 % igjen. Året før det falt min far på isen og knakk foten rett før påske, mens min mor skled på is og skadet skulderen rett etter påske. Idag har fattern vært og sklidd på isen igjen, og denne gangen har han skadet venstre arm. Han er på tur hjem fra sykehuset, og det var to stygge brudd i håndleddet. Om han trenger operasjon eller ikke skal de vurdere imorgen. Til neste år tror jeg at jeg skal tjore de fast, slik at de ikke kan gå ut og skli på noe!

Jeg har ikke ligget på latsiden siden sist, men da det er mest julegaver som blir produsert nå, så kan jeg nesten ikke legge ut for mange bilder av ting og tang... Men det jeg kan legge ut er disse vottene som jeg tegnet opp et raskt mønster til for 14 dager siden:
Disse skal kjæresten til brodern få til jul, men jeg tror ikke hun er inne på bloggen min og leser, så derfor tar jeg sjansen på å legge de ut og dele med dere :)

Jeg hadde et nøste Nordlys-garn liggende, så da strikket jeg enda et par med lange pulsvarmere:
Det andre jeg holder på å strikke på dette bildet skal bli en julegave, så det får dere ikke se før etter jul ;)

Jeg hadde fått bestilling på et par pulsvanter, så da strikket jeg et par Ugle-vanter:
Det er litt vanskelig å se hvor uglen er, så derfor har jeg risset rundt på bildet der den er sånn ca... Mottaker ville ikke ha øyne, så de skal jeg fjerne igjen.

Idag er det hekling som står på tapetet. Jeg har da vel 4 par monstertøfler jeg må gjøre ferdige, så da må heklekroken frem så de får øyne, ører, nese og munn før levering ;)
Det blir mange tråder å feste før jeg er ferdig, men verdt det til slutt ;)

Til helgen kommer bestevenninnen min på besøk, og da skal vi ha et lite juleverksted :) Jeg gleder meg stort, og da kommer det vel flere bilder skal dere se ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar