Jeg har mange baller i luften når det gjelder hobby. Jeg strikker, hekler, hakker, pjoner, broderer, tegner, maler, perler, klipper og limer. Pluss en god del mer som jeg ikke kommer på i farten. Men her finner du da bilder av en del av det jeg lager. Skal prøve å være flink til å oppdatere så snart noe nytt blir produsert :)Har aldri hatt en bloggside før, så vi får se hvordan det går ;)

Diverse Krims-Krams/A Bit Of This And A Bit Of That

Beltespenne med playboykaninen på. Riktignok var beltespennen ferdig laget, men motivet oppå er det jeg som har laget ;)

Drømmefanger med drage, røkelse og vind-spill.

Det blir ikke riktig julestemning uten at man lager julekurver, så da lagde man noen og hengte opp på døra.Epler blir artige ansikter på diverse figurer. Passer perfekt til hekser, gamle folk, troll og trollmenn. :)

Gipsmaske lagd på mitt ansikt, og malt av meg til en elevkveld for mange år siden.

Jeg hadde noen kjempegode kolleger når jeg jobbet på biblioteket, så til siste arbeidsdag hadde jeg strikket lester og lagd pyntebøker til hver av dem :)

Billedramme med stjerner og blomsterbed. (Dompapene er julepynt)

En påske jeg kjedet meg for noen år siden fant jeg ut at jeg ville ta det ut i stort format. Den ble ikke helt ferdig, men jeg gikk tom for sprittusj og neste dag begynte jeg med et annet prosjekt så...

Banan og pære av hønsenetting og gips.

Oljemaleri av Zodiacen.

Perleportrett av Siw-Therese. Brukte mange timer på å perle dette bildet, men det ble da ferdig til julaften 2008. :)

En skyvedør fra et gammelt skap blir en perfekt ramme til et eller annet motiv. Her: Nattblomster under stjernehimmel. Klarer du å se noen stjernebilder der? ;)

T-skjorte til en venninne (hun på bildet)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar